Yhdessä metsällä

YHDESSÄ METSÄLLÄ

Yhdessä metsällä on noutaville lintukoirille suunnattu koulutuspalvelu. Käyn itse aktiivisesti vesilinnustamassa ja minulla on useamman vuoden kokemus noutajien ja omistajiensa kouluttamisesta taipumuskokeisiin ja käytännön metsästykseen. Koenkin olevani etuoikeutettu, kun saan työskennellä noutajien ja heidän omistajiensa kanssa, sillä rodunomaisten töiden tarjoaminen noutajalle on valtavan hieno asia. Erityisesti optimaalisen mielentilan ja yhteistyön vahvistaminen ovat hyvin suosittuja aiheita yksäreilläni. Minulla on vahva osaaminen myös erilaisiin riistan käsittelyyn liittyviin haasteisiin, kuten riistan rikkominen, riistan ottamisen välttely tai palauttamiseen liittyvä haluttomuus.

Tässä alla yleisimpiä aiheita yksityiskoulutuksissani:
- Taipumuskokeiden eri osa-alueet, kuten haku, jälki, markkeeraus, vesinoudot, riista, laukaukset starttipyssyllä (erikseen sovittaessa myös haulikolla)
- rauhoittuminen ja maltti
- seuraaminen, paikallaolo, luoksetulo
- palautus ja noutoesineen luovutus
- muut käytännön metsästykseen tarvittavat taidot

Tämän palvelun hinta on 80e/60minuuttia (sis alv 24%). Olen tukenasi myös treenikertojen välillä.
Kun olemme kahden tapaamiskerran jälkeen jo päässeet tutustumaan toisiimme, voit jatkossa halutessasi varata myös lyhyemmän 45minuutin mittaisen yksärin, jonka hinta on 60e.  
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.