Yhdessä metsällä


YHDESSÄ METSÄLLÄ

Yhdessä metsällä on noutaville lintukoirille suunnattu koulutuspalvelu. Jokainen koirakko on yksilöllinen ja niin myös kunkin ohjaajan toiveet ja tavoitteet on tärkeä huomioida koulutusta suunnitellessa. Pitkä kokemukseni kouluttajana toimimisesta ja käytännön metsästyksestä varmistavat sen, että jokaiseen tilanteeseen löydämme yhdessä sopivat ratkaisut.

Erityisesti optimaalisen mielentilan ja yhteistyön vahvistaminen ovat hyvin suosittuja aiheita yksäreilläni. Minulla on vahva osaaminen myös erilaisiin riistan käsittelyyn liittyviin haasteisiin, kuten riistan rikkominen, riistan ottamisen välttely tai palauttamiseen liittyvä haluttomuus.

Tässä alla yleisimpiä aiheita yksityiskoulutuksessani:
- noutavan lintukoiran koulutus pennusta aikuiseksi
- koiran ja ohjaajan välinen yhteistyö
- rauhoittuminen ja maltti
- seuraaminen, paikallaolo, luoksetulo
- palautus ja noutoesineen luovutus
- Taipumuskokeiden eri osa-alueet, kuten haku, jälki, markkeeraus, vesinoudot, riista, laukaukset starttipyssyllä (erikseen sovittaessa myös haulikolla)
- muut käytännön metsästykseen tarvittavat taidot

Tämän palvelun hinta on 80e/60minuuttia (sis alv 24%). Lähetä minulle sähköpostia, jos haluat sopia tapaamisen. Olen tukenasi myös treenikertojen välillä.
Kun olemme kahden tapaamiskerran jälkeen jo päässeet tutustumaan toisiimme, voit jatkossa halutessasi varata myös lyhyemmän 45minuutin mittaisen yksärin, jonka hinta on 60e.