Yhdessä arjessa

YHDESSÄ ARJESSA  

Arjen sujuminen koiran kanssa on tärkeää koko koiraperheen hyvinvoinnin kannalta. Olen mielelläni apunasi, kun haluat keskittyä erilaisiin arkea helpottaviin käytöksiin ja muutoksiin koirasi kanssa. Minulla on pitkän koirakoulutaustan ansiosta kokemusta kymmenistä eri koiraroduista ja työskentelen mielelläni kaiken ikäisten koirien ja heidän omistajiensa kanssa.

Haaveenani on toimia erilaisten koiraperheiden rinnalla juuri silloin, kun apua tarvitaan. Usein käyttäytymisen syitä ja ratkaisuja pohtiessa auttaa, kun apuna on ammattilainen, joka tuntee koiran historiaa ja käyttäytymistä pidemmältä ajalta.

Pentuaikana sujuvan arjen rakentamiseen käytetty aika maksaa itsensä nopeasti takaisin. Tarjoan mielelläni erilaisia koulutuspaketteja, joiden avulla pennun ensimmäinen vuosi lähtee heti alkuun mukaville raiteille ja omistajasta ja pennusta muodostuu toimiva tiimi, jonka toiminta perustuu molemmin puoliseen luottamukseen.

Tavoitteena työskentelyssäni on, että koulutustilanteessa asiakas oppii ja ymmärtää asiat niin hyvin, että pystyy jatkamaan ja myös soveltamaan annettuja ohjeita kotona. 

Jos vastauksesi johonkin tai useampaan alla olevaan kysymykseen on myöntävä, autan mielelläni tavoitteiden saavuttamisessa!

Olisiko mahtavaa, jos koirasi haluaisi katsoa sinua silmiin aina, kun toinen koira on tulossa teitä vastaan kadulla?
Haluaisitko, että koirasi kulkisi rennosti lenkeillä hihna löysällä?
Tai toivoisitko, että koirasi malttasi tervehtiä vieraita ihmisiä kotona tai kadulla rauhassa neljä tassua maassa?
Entä houkuttaisiko sellainen, että koirasi kävisi rennosti pötköttämään jalkoihisi tai omalle pedilleen kun mitään ei tapahdu tai kun vaikkapa vieraita tulee kotiin?
Olisiko hienoa, että voisit luottaa koirasi tulevan kutsusta luoksesi esim. koirapuistossa tai kun se on juoksemassa omalta pihalta kadulle pikkulinnun perässä?
Olisiko teillä koirasi kanssa kissan päivät, jos koirasi tulisi mielellään hoidettavaksi ja jopa pyytäisi sinulta kynsienleikkuuta?

Tämän palvelun hinta on 80e/60minuuttia (sis alv  24% 1.9.24 jälkeen 25,5%). Olen tukenasi myös treenikertojen välillä.
Kun olemme kahden tapaamiskerran jälkeen jo päässeet tutustumaan toisiimme, voit jatkossa halutessasi varata myös lyhyemmän 45minuutin mittaisen yksärin, jonka hinta on 60e.