Referenssit

Tältä sivulta voit lukea, mitä asiakkaani ovat halunneet kertoa omista kokemuksistaan, kun olemme työskennelleet yhdessä erilaisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Olen valtavan iloinen, että saan työssäni olla mukana monien koiraperheiden matkassa ja iloita yhdessä siitä, kun koiran ja ihmisen yhteistyö toimii ja heillä on hyvä olla yhdessä.

*****************************************************************************************

Tatu Jussila & Lysti

Wilma Levonmaa on paras koskaan kohtaamani kouluttaja: hänellä syvällinen ymmärrys koiran ja ihmisen psyykestä ja tämä näkyy sekä koiran että meidän koiran ohjaajien (minun ja vaimoni) nopeissa oppimistuloksissa. Hän kykenee mukautumaan erilaisiin tilanteisiin nopeasti, on erittäin hyvä kuuntelemaan asiakkaan tavoitteita ja löytää nopeasti kuhunkin tarpeeseen / tilanteeseen sopivan etenemistavan.

Tunnit pidetään miellyttävässä luonnonläheisessä ympäristössä, kouluttaja on erittäin hyvin valmistautunut tuntiin - sekä sen suhteen, että koira ja omistaja ymmärtävät asiat. Koulutus on nousujohteisen tavoitteellista, hyvin rytmitettyä ja ennen kaikkea: hauskaa ja tuloksellista!
Erityisesti arvostan hänen kykyään valmentaa metsästykseen suuntautuvaa koiraamme. On etuoikeus olla hänen ohjauksessaan. 

*****************************************************************************************

Nina Pöyry & Mila

Wilman koulutuskerroista on jäänyt aina hyvä mieli sekä koiralle että omistajalle. Onnistuminen sekä positiivinen koulutusote ovat keskeistä. Koulutuksissa Wilma huomioi koiran ja omistajan ja treenit muokataan yksilöllisesti asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Ja tuloksia seurataan objektiivisesti eri mittarein. Näin edistyminen konkretisoituu selkeämmin myös omistajalle. Olen todella kiitollinen kaikesta siitä avusta ja neuvoista, konkreettisista keinoista ja suunnitelmallisuudesta, mitä olen koulutuskerroista saanut. Wilman sitoutuminen ja paneutuminen kiihkeän koiran kanssa koulutuksellisiin haasteisiin on ollut ihailtavaa. Kiitos Wilma <3 - voin lämpimästi suositella koulutusta myös muille!

******************************************************************************************

Fanni Rapala & Havu

Etsin pitkään positiivista vahvistamista hyödyntävää kouluttajaa, joka voisi auttaa meitä valmistautumaan noutajien taipumuskokeisiin. Onneksi löysin Wilman. Wilma on auttanut meitä selvittämään riistan ottamisen välttämiseen sekä riistan vaihtamiseen liittyviä ongelmia. Wilma oli ensimmäinen kouluttaja, joka ymmärsi tarkkailla koiran mielentilaa, josta syy vaihtamiseen ja välttelyyn lopulta löytyikin. Hänen avullaan tajusin, että olin tahtomattani paineistanut koiraani riistan käsittelyn yhteydessä. Wilma on myös auttanut meitä arkitaitoihin liittyvissä asioissa, kuten rauhoittumisessa, vireen hallinnassa ja seuraamisessa.

Pidän siitä, että Wilma osaa perustella, miksi tulisi toimia tietyssä tilanteessa tietyllä tavalla. Lisäksi hän osaa lukea koiran mielentilaa ja ottaa mielestäni erittäin hyvin tämän huomioon koulutuksissa. Parasta kuitenkin on, että Wilma osaa räätälöidä tehtävät juuri sopivaksi koiralle sekä ohjaajalle, jolloin molemmat kokevat onnistumisen riemua. Kotiin on aina lähdetty onnellisina ja intoa puhkuen - sekä koira että omistaja.

******************************************************************************************

Lucian Lacusta & Arvo

Wilma is just a wonderful trainer with impressive knowledge and expertise.

She is probably the most dedicated, engaged, approachable and friendly dog trainer you will ever meet. She is observant, patient, compassionate, knowledgeable and thorough.

We turned to Wilma due to our overly-energetic and unruly puppy/young male dog. While we loved our dog to pieces and went to puppy school and other group training sessions, we were just overwhelmed with our growing puppy's uncontrollable and rebellious behaviour. Our nerves were stretched pretty thin and things started to get even worse when we realised that not only is he 'obsessed' with other dogs, but starts to become aggressive when the other dogs don't reciprocate.

When Wilma started the private training with us, she showed from the very beginning a lot of patience, compassion and understanding with our frustrations and woos, put our worries to rest, changed our mindset and gave us hope.

With the detailed training plan Wilma gave us and the exercises we did together, we really felt we had the map to unlock the path to the 'Holy Grail' of a 'well-behaving' dog with whom life is easy. We got answers and explanations and exercises that helped us grow and better understand our dog. We ourselves became calmer and more patient, as now we had the tools to deal with the situations that previously brought us to exasperation. Due to Corona restrictions, the training sessions were remote sessions and Wilma kindly accommodated our limitations and otherwise complicated schedules.

We feel closer to our dog and happier more than ever, and we have nothing but praise and gratitude for Wilma, and the warmest of recommendations!

********************************************************************************************

Henri ja Annika Molin & Bobby

Kun ensimmäinen koiramme oli 8kk ikäinen, tahdoimme jatkaa pentukoulujen jälkeen koiramme koulutusta. Päätimme kokeilla, saisimmeko Australian labradoodlestamme noutavan lintukoiran. Koiran pehmeän luonteen ja ei-niin-vahvan metsästysvietin vuoksi, etsimme kouluttajaa, joka auttaisi meitä kouluttamaan koiraamme. Wilman ansiosta saimme koulutettua koirastamme mahtavan metsästyskaverin. Erityisesti pidimme Wilman lähestymistavasta, jossa hän ottaa huomioon niin koiralle kuin omistajillekin sopivan tavan oppia ja opettaa. Arvostimme hänen kykyään tarjota erilaisia vaihtoehtoja harjoituksiin sekä sitä, että hän kuunteli toiveitamme ja auttoi rakentamaan meille sopivan koulutussuunnitelman. Noutoharjoituksien lisäksi Wilma tuki ja antoi meille itsevarmuutta koira-arkeen, minkä ansiosta olemme pystyneet rakentamaan hyvän luottamussuhteen koiramme kanssa.
 
******************************************************************************************