Ilmoittautumisehdot

YLEISTÄ

Kiitos, kun olet valinnut minut kouluttajaksesi!

Haluan varmistua siitä, että koulutustilanne on turvallinen ja mukava kaikille osapuolille. Tästä syystä koulutukseen voi osallistua vain sellaisen koiran kanssa, jolla ei ole akuuttia tulehdustilaa tai tarttuvaa tautia  tai muuta vaivaa, joka voi olla este koulutukselle tai vaarantaa muiden paikallaolevien terveyttä (ihmiset tai muut koirat).  Jos olet epävarma koirasi osallistumisoikeudesta, olethan yhteydessä minuun hyvissä ajoin ennen koulutusta.

Koiralla tulee olla voimassa rabiesrokotus ja 3-rokotus, suosittelen myös antamaan vuosittain kennelyskärokotuksen. 

Huomioithan, että koiran ohjaaja on vastuussa koirastaan ja sen aiheuttamista vahingoista myös koulutuksen aikana. Suosittelen vastuuvakuutuksen ottamista.

PERUMISKÄYTÄNNÖT

  • Asiakas voi perua tai vaihtaa sovitun tapaamiskerran, kun peruutus tehdään viimeistään 8 (kahdeksan) päivää ennen  sovittua tapaamista.
  • Mikäli varaus perutaan alle 8 päivää ennen varattua aikaa, peritään 50% varatun palvelun hinnasta.
  • Maksu peritään kokonaisuudessaan, mikäli asiakas peruu varatun ajan alle 24h ennen sovitun tapaamiskerran alkamista tai ei saavu paikalle lainkaan.
  • Yksityiskoulutuksessa: Mikäli koira tai ohjaaja sairastuu äkillisesti ja siitä ilmoitetaan välittömästi esteen tultua tietoon, varatun ajan voi siirtää myöhemmäksi. Maksu tulee kuitenkin suorittaa viimeistään sinä päivänä, kun alkuperäinen varaus oli määrä olla.
  • Ryhmäkoulutuksissa: Mikäli koira tai ohjaaja sairastuu äkillisesti ja siitä ilmoitetaan välittömästi esteen tultua tietoon, pyritään siirtämään kyseinen treenikerta kaikkien osallistujien osalta myöhemmäksi. Mikäli sairastuminen tapahtuu tai siitä ilmoitetaan 5h tai myöhemmin ennen kurssikertaa, ei kurssikertaa siirretä, vaan osallistuja menettää kyseisen kurssikerran, eikä saa siitä erillistä korvausta tai korvaavaa treenikertaa myöhemmin. Poissaolijalle lähetetään kirjallisesti kyseisen treenikerran aiheet ja ohjeita kotiharjoitteluun.
  • Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse tai tekstiviestillä. Saat aina kuittauksen peruutuksesta.
  • Varattua koulutusaikaa ei voi perua jättämällä sen maksamatta.

MAKSAMISKÄYTÄNNÖT

Maksun eräpäivä on aina koulutusta edeltävä päivä tai pitemmän kurssin kohdalla alkamispäivää edeltävä päivä. Maksun voi suorittaa laskulla, löydät laskun kirjautumalla nettisivuilleni ja menemällä kohtaan "omat tiedot".  Linkki laskuun on myös ilmoittautumisen vahvistusmeilissä. Maksun voi suorittaa myös Mobilepaylla numeroon 37052.Mikäli koulutusta ei ole maksettu sen eräpäivänä, lähetän sinulle muistutuslaskun. Jos myöskään huomautuslaskua ei ole maksettu, lähetän vielä toisen huomautuslaskun (huomautusmaksu 5€). Mikäli laskua ei edelleenkään ole maksettu, siirrän laskun perintään. Reklamaatiot laskuun on tehtävä ennen laskun eräpäivää.

Mikäli mieltäsi vaivaa jokin ostamaasi palveluun liittyen, olethan ensisijaisesti yhteydessä minuun suoraan. Olen varma, että löydämme asiaan ratkaisun toisiamme kuuntelemalla ja yhdessä neuvottelemalla. Jos kuitenkin kävisi niin, että ratkaisua löydy, voit viedä asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn olethan yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

Pidätän oikeuden muuttaa koulutuksen aikataulua ja koulutuspaikkaa ja olen näistä aina yhteydessä asiakkaaseen. Asiakkaalla on mahdollisuus perua koulutus, mikäli muutokset eivät hänelle sovi.